ūüĆ∑ūüĆ∑ FREDSVALG, AAKIRKEBY - 35 ūüĆ∑ūüĆ∑

Menighedens valgstyrelsen har ved fristens udl√łb den 6. marts 2022, 16:00 modtaget 4 kandidaterkl√¶ringer. Alle kandidaterkl√¶ringer er p√•tegnet af Bispekontoret. Der skal v√¶lges 4 kandidater til menighedsr√•det. Der er s√•ledes tale om fredsvalg, jf. ¬ß 9, stk. 8 i Vedt√¶gt for valg til menighedsr√•d (5. december 2018), fordi der kun er tilmeldt det antal kandidater, som skal v√¶lges. Der har ikke v√¶ret klager over kandidaterne. Menighedsr√•dsvalget 2022 er s√•ledes overst√•et for vores vedkommende.
Valgt til menighedsr√•det er herefter Hans Peter Pedersen John Otto Qvist Kr√ľger Poul Erik Bertelsen Pernille Wedel
Valgstyrelsen har b√•de under s√łndagsmesserne, p√• kirkens hjemmeside og Facebook-gruppe opfordret interesserede til at melde sig som kandidater, s√• valgstyrelsen har tilstr√¶bt en √•ben og transparent proces.
Det nye menighedsr√•d holder konstituerende m√łde s√łndag den 3. april efter messen.

De bedste hilsener og tak ūüĆ∑ūüĆ∑
Valgstyrelsen

Besked fra Bispekontoret